Friday, 25 May 2012

SEKOLAH BARU


Asalamualaikum guys ,dah lama gila tak update blog , sumpah rinduu ,
anyway aku dah pindah seremban , gila rindu kawan-kawan kat KL sana ,
but , haritu exam aku dapat num last , malu gilaaaa , haritu exam lagi , alhamdulilah ,
hasil usaha aku , tak dapat num last , budak seremban2 nih pandai pandai belaka ouhhh
tapi aku bersyukur sangat Allah pertemukan aku dengan kawan karib aku nihh , nama dia shanur Ain
dia baik , pandai , berakhlak mulia , tak kedekut ilmu , bnyak sokong aku dalam pelajaran , alhamdulilah
sekolah sini budaknya pandai pandai , nak buat acanooo kan .
tahun ni PMR , seram nyaaaaaaa , lagi 5 bulan lagii , pejam celik pejam celik dah bulan 6 dahh
semoga tahun ni Allah murahkan rezeki keluarga aku , limpahkan ilmu dengan selebihnya , AMIN!

Monday, 21 November 2011

sayy goodbye form 2 :'(


wehhh , pejam celik pejam celik dah naik form 3 kan ? soo aku adalah PMR cadidates dooooooooo
start tahun depan aku nak ubah perangai aku , tamau bnyak onlineee , bnyak study boleh . mwehehehe
nak blajar rajin-2 , perjalanan aku masih jauhh maaaaaa -,- . soo korg doakan aku tauuu :)
nnty mesti rindu form 2 dooooo , rindu kawan gilaaa aku kat bawah nii
kawan gilaa aku -,-
mwehehehe

hmmmm , hope satu kelas ngan kauu doooo tahun depann :P (walaupon kau selalu buli aku)
taim form 2 :
~> aku nakal
~>malas belajar
~>bnyak main dalam kelas
~>tak seriuss dalam pelajran
~>selalu ponteng sekolah(dappat amaran 1 dah)
~>masalah disiplin yg normal
~>malas buat keje sekolah
~>folio aku sume tiru orang , tak pernah buat sendiri . TAPI! aku siapppp
~>ikut perangai org
~>selalu membazir duit
perangai buruk akuu taim from 2 . so taim form 3 nnty aku taknk buat perangai form 2 aku tuuuuu , mwehehehe . aku sayang budak kelass aku 2M! iloveyouu .
that all~ aku nak ceritaaa mwehehehe