Monday, 21 November 2011

sayy goodbye form 2 :'(


wehhh , pejam celik pejam celik dah naik form 3 kan ? soo aku adalah PMR cadidates dooooooooo
start tahun depan aku nak ubah perangai aku , tamau bnyak onlineee , bnyak study boleh . mwehehehe
nak blajar rajin-2 , perjalanan aku masih jauhh maaaaaa -,- . soo korg doakan aku tauuu :)
nnty mesti rindu form 2 dooooo , rindu kawan gilaaa aku kat bawah nii
kawan gilaa aku -,-
mwehehehe

hmmmm , hope satu kelas ngan kauu doooo tahun depann :P (walaupon kau selalu buli aku)
taim form 2 :
~> aku nakal
~>malas belajar
~>bnyak main dalam kelas
~>tak seriuss dalam pelajran
~>selalu ponteng sekolah(dappat amaran 1 dah)
~>masalah disiplin yg normal
~>malas buat keje sekolah
~>folio aku sume tiru orang , tak pernah buat sendiri . TAPI! aku siapppp
~>ikut perangai org
~>selalu membazir duit
perangai buruk akuu taim from 2 . so taim form 3 nnty aku taknk buat perangai form 2 aku tuuuuu , mwehehehe . aku sayang budak kelass aku 2M! iloveyouu .
that all~ aku nak ceritaaa mwehehehe