Friday, 25 May 2012

SEKOLAH BARU


Asalamualaikum guys ,dah lama gila tak update blog , sumpah rinduu ,
anyway aku dah pindah seremban , gila rindu kawan-kawan kat KL sana ,
but , haritu exam aku dapat num last , malu gilaaaa , haritu exam lagi , alhamdulilah ,
hasil usaha aku , tak dapat num last , budak seremban2 nih pandai pandai belaka ouhhh
tapi aku bersyukur sangat Allah pertemukan aku dengan kawan karib aku nihh , nama dia shanur Ain
dia baik , pandai , berakhlak mulia , tak kedekut ilmu , bnyak sokong aku dalam pelajaran , alhamdulilah
sekolah sini budaknya pandai pandai , nak buat acanooo kan .
tahun ni PMR , seram nyaaaaaaa , lagi 5 bulan lagii , pejam celik pejam celik dah bulan 6 dahh
semoga tahun ni Allah murahkan rezeki keluarga aku , limpahkan ilmu dengan selebihnya , AMIN!